Δεν είστε μόνοι!
Ασφάλεια χρόνια πασχόντων χωρίς εξαιρέσεις και περιορισμούς...

  • Κάλυψη νοσηλείας για οποιαδήποτε ασθένεια
  • Διαγνωστικές Εξετάσεις και Επισκέψεις σε ιατρούς
  • Ελεύθερη Επιλογή θέσης Νοσηλείας
  • Πλήρες εξατομικευμένο ετήσιο check-up

Ασφάλεια χρόνια πασχόντων

Για εσάς που εχετε χρόνιο νόσημα ή έχετε περάσει κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια έχουμε σχεδιάσει το κατάλληλο πρόγραμμα για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Πλέον δεν είστε αποκλεισμένοι από την ιδιωτική ασφάλιση και μπορείτε να απολαύσετε το προνόμια της, άμεσα, ποιοτικά και ανθρώπινα. Η υγεία σας είναι προτεραιότητα μας.

Παροχές

Κάλυψη εξόδων νοσηλείας

Καλύπτεται η νοσηλεία, με ή χωρίς διανυκτέρευση, σε ιδιωτικά νοσοκομεία, είτε από ασθένεια είτε από ατύχημα, συμπεριλαμβανομένης της πάθησής σας

Πλήρες check up

Εξατομικευμένο πλήρες check up, ανάλογα με την πάθησή σας, για την παρακολούθηση της υγείας σας.

Ελεύθερη επιλογή θέσης νοσηλείας

Πλήρης ελευθερία, χωρίς κανένα περιορισμό στην επιλογή θέσης νοσηλείας (δωματίου).

Χωρίς πρόσθετες εξαιρέσεις

Πλέον δεν είστε αποκλεισμένος από την ιδιωτική ασφάλιση. Αντίθετα όσο σοβαρή και αν είναι η πάθησή σας, σας παρέχουμε όλη την γκάμα των ιατρικών υπηρεσιών.

Δεν είστε μόνοι

Γνωρίστε τα Προγράμματα Ασφάλισης Χρόνια Πασχόντων

Αναλυτικές Παροχές

Καλύπτουμε τα έξοδα νοσηλείας σας, είτε από το κύριο νόσημά σας(ποσοστιαια)είτε από άλλη ασθένεια ή ατύχημα. Στα έξοδα αυτά ενδεικτικά περιλαμβάνονται: Αμοιβές ιατρών, Δωμάτιο και διαμονή με Ελεύθερη Επιλογή Θέσης, Υγειονομικό υλικό και Φάρμακα, Ιατρικές Πράξεις, Χειρουργεία, Χημειοθεραπείες και Ακτινοθεραπείες, Αγορά και τοποθέτηση πρόσθετων υλικών.
Κάλυψη του κόστους των Διαγνωστικών Εξετάσεων για οποιαδήποτε αιτία. Ταυτόχρονα σας παρέχουμε ετησίως, Πλήρες Εξειδικευμενο check-up για την παρακολούθηση της πάθησής σας.
Κάλυψη της παραμονής σας, χωρίς περιορισμούς σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ή Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ). Κάλυψη εξόδων επείγουσας μεταφοράς. Επίσης σας παρέχουμε τη δυνατότητα επισκέψεων σε Δίκτυο Ιατρών και σε Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αν έχετε μια ερώτηση ή αν χρειάζεστε μια προσφορά, απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο.