Ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία της επιχείρησης
27 Απριλίου 2021
Νοσοκομειακές παροχές
11 Ιουνίου 2021

Γιατί να ασφαλιστώ

Γιατί να ασφαλιστώ

Ο τελευταίος χρόνος που πέρασε άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα και μας έδωσε πολύ καλά να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Εστιάσαμε στα σημαντικά, αγωνιώντας για την υγεία τη δική μας και των ανθρώπων που αγαπάμε πολύ περισσότερο τώρα, αφού η ένταση και το μέγεθος της υγειονομικής κρίσης πραγματικά ξεπέρασε τη φαντασία μας και δοκίμασε τα όρια μας.

Αν κάτι αναδείχθηκε την περίοδο του covid 19, αυτό είναι η ιδιωτική ασφάλιση. Μια πράξη προνοητικότητας και ένα δίχτυ προστασίας για εμάς και την οικογένειά μας.

Η θωράκιση έναντι στο απρόβλεπτο, στο απρόοπτο, σε αυτό που δεν μπορούμε να ορίσουμε ή να διαχειριστούμε με τις δυνάμεις μας είναι εγγυημένα η ιδιωτική ασφάλιση! Στη πραγματικότητα, ενώ πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται να ασφαλιστούν, η αναβλητικότητα στο να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο και η έλλειψη γνώσης για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, τους κάνει να υπερεκτιμούν το κόστος και να μένουν με λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά τις τιμές των συμβολαίων.

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μία! Είναι εκατοντάδες! 

Η ασφάλιση είναι η ιδανικότερη λύση για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων και οικονομικών προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν διάφοροι αναπάντεχοι κίνδυνοι στη ζωή μας. Σεισμός, πυρκαγιά, τροχαίο ατύχημα, εργατικό ατύχημα, πλημμύρα, κλοπή, επαγγελματικοί κίνδυνοι, απώλεια εισοδήματος, ασθένεια, αδυναμία εργασίας και πόσα άλλα! Φανταστείτε την ασφάλιση σαν έναν "κουμπαρά" που γεμίζει με χρήματα που καταβάλουν οι ασφαλισμένοι τα οποία σε κάθε περίπτωση η ασφαλιστική εταιρία θα υπολογίσει με τα κατάλληλα εργαλεία που διαθέτει, ώστε να είναι για τον κάθε ένα ένα προσιτό ποσό που θα εξασφαλίζει τη συστηματική καταβολή τους χωρίς άγχος και προβληματισμό. Τα συμβόλαια είναι πάντα εξατομικευμένα. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος συνυπολογίζει την οικονομική δυνατότητα του ασφαλισμένου, το επίπεδο διαβίωσης, τις οικονομικές του υποχρεώσεις, την οικογενειακή του κατάσταση, τις ανάγκες του και τα εξαρτώμενα μέλη. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτά ένα αξιόπιστο δίχτυ προστασίας που του εξασφαλίζει την υποστήριξη που χρειάζεται, για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο ή αναποδιά!

Κάντε την έξυπνη κίνηση! Απολαύστε τη ζωή τώρα και στο μέλλον χωρίς το άγχος της διαχείρισης του κινδύνου 

Ο ασφαλισμένος απολαμβάνει τη ζωή χωρίς το άγχος του αναπάντεχου, αφού η ασφαλιστική εταιρία μέσω του “κουμπαρά” που αναφέραμε παραπάνω και σύμφωνα με τα όσα το εξατομικευμένο του συμβόλαιο ορίζουν, θα διαθέσει τα χρήματα, ώστε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές συνέπειες από κάθε κίνδυνο. Προγράμματα όπως το συνταξιοδοτικό εξασφαλίζουν ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην πιο προχωρημένη ηλικία, ενώ υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα προγράμματα αποταμίευσης που εγγυώνται διαθέσιμα κεφάλαια για την περαιτέρω εκπαίδευση εξαρτώμενων μελών (π.χ. ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) ή ένα επαγγελματικό τους ξεκίνημα.

Η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια! Είναι σιγουριά! Είναι προστασία! Είναι μία άκρως προσιτή λύση για μια ξέγνοιαστη ζωή, χωρίς επιπλέον άγχος!

Πηγή: insider.gr